Menu
Zoeken

Vivare | Arnhem

Verduurzaming en comfort verbetering van bestaande verouderde appartementencomplexen is een  belangrijke doelstelling van woningcorporatie Vivare.

Het appartementen complex blijft gedurende deze grote renovatie gewoon bewoont. Een goede procesplanning en uitstekende communicatie met de bewoners is van groot belang voor het succes van deze operatie.

Eigenschappen

Status Afgerond
Locatie Arnhem
Start project 01/06/2020
Oplevering februari 2020
Opdrachtgever Van Wijnen
Vloeroppervlakte 224 appertementen

Op het Gelderseplein in Arnhem-Zuid zijn 228 appartementen verdeeld over twee flats gerenoveerd en aangesloten op het bestaande naastgelegen warmtenetwerk. 

Wji hebben geadviseerd in een ontwerp van de benodigde aanpassingen van de binneninstallatie. In mei 2019 starten wij in opdracht van Van Wijnen met het grote nergetisch verbeterproject,

De renovatie vindt plaats in een bewoonde situatie en in de flats wonen mensen met in totaal zestig verschillende nationaliteiten. Voor Van Wijnen (als hoofdaannemer en verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie naar de bewoners) en onze medewerkers een uitdaging die naar volle tevredenheid is ingevuld.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met alle betrokken partijen, Vivare, Van Wijnen en bovenal de gastvrijheid van de bewoners!

MailMapsBelSluit