Menu
Zoeken

Adviseur Duurzame Energie Bestaande Bouw

Hey,

Adviseur Duurzame Energie Bestaande Bouw

Wij Maken Energie

Een bestaande wijk of gebouw van het gas krijgen. Een pittige uitdaging die zowel organisatorisch als technisch veel vraagt. Gelukkig barsten we met z’n allen van de creatieve ideeën, en liggen oplossingen binnen handbereik. Onze – unieke – oplossingen zullen bijdragen aan het bewerkstelligen van de verandering waar we voor staan, en om onze klanten daarbij te adviseren hebben we een uniek iemand nodig!

Als Adviseur Duurzame Energie bij Wij Maken Energie zul je kartrekker van onze projecten zijn. Jij kent de klant als geen ander, want je hebt deze meerdere malen bezocht. Daarnaast heb je veel telefonisch contact en meetings via Teams vanuit een pracht van een werkplek, voorzien van comfort en de modernste snufjes. Niets dat jou nog zal beperken. De ontwikkeling en uitwerking van de businesscase pak je samen met je collega’s op.

Jij wil:

  • actief kunnen bijdragen aan de energietransitie en innovatief bezig zijn
  • je creativiteit de vrije loop laten gaan
  • volledig jezelf kunnen zijn
  • geen rugnummer, maar een gewaardeerd teamlid zijn

Jij bent:

  • een knappe kop:  We zoeken naar iemand met HBO/universitair werk- en denkniveau en technische affiniteit
  • sociaal sterk: Soepel samenwerken met collega’s, contact met een verscheidenheid aan klanten? Jij kijkt er niet van op of om
  • iemand die onder druk geweldig presteert
  • een doorgewinterde Excel-gebruiker

Jij krijgt:

Ons als werkgever! Daar ga je geen spijt van krijgen. Een hecht team met een no‑nonsensementaliteit, met een personeelsvereniging die door allerlei gezellige activiteiten zorgt dat we een hecht team blijven. Dat is uiteraard niet alles: je krijgt een winstuitkering, pensioenregeling en vakantie- en ATV‑dagen, en alle ruimte om je te ontwikkelen op je werk – door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! We snappen dat je een drukke baan, en dus niet zomaar tijd hebt voor allerlei ingewikkelde sollicitatietoestanden. Hopelijk lukt een kop koffie doen je wel. Bel Karlijn op … voor een afspraak. Smaakt de koffie naar meer? Als je na je proeftijd bij ons blijft werken dan krijg je niet alleen een vast contract, je krijgt ook eenmalig een welkomstbonus van 50% van je bruto maandsalaris.*

*Deze bonus geldt alleen als je rechtstreeks met ons in contact gekomen bent, dus zonder tussenkomst van een externe partij

Functieomschrijving

Als adviseur verduurzaming bestaande bouw ben jij hét aanspreekpunt voor woningcorporaties, adviseurs, ontwikkelaars en gebouweigenaren.

Contact

Heb je vragen over de functie Adviseur Verduurzaming - Bestaande bouw? Neem dan contact op met Karlijn Wisse (directeur Wij Maken Energie) via 06 - 30 11 58 92..

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via r.houwen@linthorsttechniek.nl
 

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Joel Franken Adviseur Duurzame Energie

Joël Franken (26) is sinds 2018 werkzaam bij Wij Maken Energie. Hij volgde de studie Sustainable Energy Technologie aan de Universiteit Twente. Met technische en bedrijfseconomische kennis is hij in staat om tot verrassende oplossingen te komen.

‘Mijn missie is om op vernieuwende wijze een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst voor Nederland. Ik ben onderdeel van de innovatieve organisatie ‘Wij Maken Energie’ waar ik me dagelijks bezig houdt met de ontwikkeling van niet eerder vertoonde technieken om een gasloos Nederland te realiseren.

Ik ontwikkel, modelleer en patenteer innovaties binnen ons R&D team. Hierbij worden de grenzen van de techniek opgezocht en hier soms overheen gegaan. Dit loopt parallel aan mijn werkzaamheden om als ontwikkelaar aan concrete verduurzamingsopgaves van de bestaande bouw te werken. Denk hierbij aan het gasloos maken van flats, zorgcomplexen of complete wijken. Bij een goede businesscase en de juiste technische randvoorwaarden kan hetgeen ik ontwikkel direct in de praktijk toegepast worden. De kennis die ik hiermee heb opgedaan heb ik zelfs onlangs nog mogen delen op een congres als spreker namens Wij Maken Energie.

Ik hou van uitdaging en wil snel veel leren. Wij Maken Energie biedt mij deze mogelijkheden. Het is een zeer dynamische werkomgeving die nooit stilstaat.’’

MailMapsBelSluit