Menu
Zoeken

Ontwikkelaar Duurzame Energie Nieuwbouw

Hey,

Ontwikkelaar Duurzame Energie Nieuwbouw!

Wij maken energie

Als Ontwikkelaar Duurzame Energie ben je het gezicht van het bedrijf. Sociaal ijzersterk begeleid jij onze ontwikkelprojecten en tenders. Je zorgt voor winnende concepten, die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten. En, superbelangrijk: bij ons pak je de dingen op jouw manier aan, ongebonden door bureaucratische structuren of strikte taakomschrijvingen. Binnen de gemoedelijke, open omgeving die wij bieden kom jij volledig tot je recht.

Als Ontwikkelaar Duurzame Energie Nieuwbouw bij Wij Maken Energie zul je vooral te maken hebben met ontwikkelaars, investeerders, aannemers en bouwbedrijven. Je bent geregeld op locatie, maar werkt ook remote. Daarom krijg je een pracht van een werkplek, voorzien van comfort en de modernste snufjes. Niets dat jou nog zal beperken.

Hoewel onze businesscases gaan over een technische oplossing, ben jij vooral bezig met communiceren, regelen, organiseren, filteren en financiële en contractuele zaken. Afwisselend werk 2.0 dus!

Jij wil:

  • actief kunnen bijdragen aan de energietransitie en innovatief bezig zijn
  • je creativiteit de vrije loop laten gaan
  • volledig jezelf kunnen zijn in hoe jij jouw vak beoefent
  • geen rugnummer, maar een gewaardeerd teamlid zijn

Jij bent:

  • een knappe kop: We zoeken naar iemand met HBO of universitair werk- en denkniveau, met interesse in techniek en duurzame energie
  • sociaal sterk: Van het aangaan en onderhouden van klantrelaties tot ijzersterk teamwork bij ons intern, jij draait er je hand niet voor om.
  • iemand die onder druk geweldig presteert
  • een regelneef die van elk project het wie, wat en waar weet
  • een doorgewinterde Excel-gebruiker

Jij krijgt:

Ons als werkgever! Daar ga je geen spijt van krijgen. Een hecht team met een no‑nonsensementaliteit, met een personeelsvereniging die door allerlei gezellige activiteiten zorgt dat we een hecht team blijven. Dat is uiteraard niet alles: je krijgt een winstuitkering, pensioenregeling en vakantie- en ATV‑dagen, en alle ruimte om je te ontwikkelen op je werk – door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. Een laptop, telefoon en (elektrische) auto van de zaak zodat het jou aan niks ontbreekt. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! We snappen dat je een drukke baan, en dus niet zomaar tijd hebt voor allerlei ingewikkelde sollicitatietoestanden. Hopelijk lukt een kop koffie doen je wel. Bel Karlijn op 06 - 30 11 58 92 voor een afspraak. Smaakt de koffie naar meer? Als je na je proeftijd bij ons blijft werken dan krijg je niet alleen een vast contract, je krijgt ook eenmalig een welkomstbonus van 50% van je bruto maandsalaris.*

*Deze bonus geldt alleen als je rechtstreeks met ons in contact gekomen bent, dus zonder tussenkomst van een externe partij

Functieomschrijving

Als Ontwikkelaar Duurzame Energie ben jij dagelijks bezig met de begeleiding van grote ontwikkelprojecten en tenders.

Contact

Heb je vragen over de functie Adviseur Verduurzaming - Nieuwbouw? Neem dan contact op met Karlijn Wisse (directeur Wij Maken Energie) via 06 - 30 11 589 2.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via r.houwen@linthorsttechniek.nl

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit