Menu
Zoeken

R&D-specialist Duurzame Energie

Hey,

R&D-specialist Duurzame Energie!

Als R&D-specialist Duurzame Energie moet je boven alles over één ding beschikken: creativiteit. En om die creativiteit te kunnen aanboren heb je boven alles ruimte nodig. Vrijheid. Dat bieden wij. Bij[1]  ons pak je de dingen op jouw manier aan, ongebonden door bureaucratische structuren of strikte taakomschrijvingen. En dat in een gemoedelijke, open omgeving.

Als R&D-specialist bij Wij Maken Energie zul je kerntakenomschrijving. Je werkt[2]  in een pracht van een kantoor, voorzien van comfort en de modernste snufjes. Niets dat jou nog zal beperken.

Jij wil:

  • actief kunnen bijdragen aan de energietransitie
  • je creativiteit de vrije loop laten gaan
  • volledig jezelf kunnen zijn in hoe jij jouw vak beoefent
  • geen rugnummer, maar een gewaardeerd teamlid zijn

Jij bent:

  • een knappe kop: We zoeken naar iemand met universitair werk- en denkniveau
  • sociaal sterk: Researchen in teamverband en soepel samenwerken met collega’s die de innovaties toepassen? Jij draait er je hand niet voor om
  • iemand die onder druk geweldig presteert

Jij krijgt:

Ons als werkgever! Daar ga je geen spijt van krijgen. Een hecht team met een no‑nonsensementaliteit, met een personeelsvereniging die door allerlei gezellige activiteiten zorgt dat we een hecht team blijven. Dat is uiteraard niet alles: je krijgt een winstuitkering, pensioenregeling en vakantie- en ATV‑dagen, en alle ruimte om je te ontwikkelen op je werk – door bijvoorbeeld het volgen van cursussen. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! We snappen dat je een drukke baan, en dus niet zomaar tijd hebt voor allerlei ingewikkelde sollicitatietoestanden. Hopelijk lukt een kop koffie doen je wel. Bel 055 312 21 21 voor een afspraak. Smaakt de koffie naar meer? Als je na je proeftijd bij ons blijft werken dan krijg je niet alleen een vast contract, je krijgt ook eenmalig een welkomstbonus van 50% van je bruto maandsalaris.*

*Deze bonus geldt alleen als je rechtstreeks met ons in contact gekomen bent, dus zonder tussenkomst van een externe partij

Functieomschrijving

Als R&D-specialist Duurzame Energie werk je dagelijks mee aan de ontwikkeling van innovatieve producten en duurzame energiesystemen bij Wij Maken Energie.

Contact

Heb je vragen over de functie R&D Specialist - Duurzame Energie of wil je direct solliciteren? Aarzel niet, bel of mail:

Roy Houwen-Pateman
Recruiter
E r.houwen@linthorsttechniek.nl
T  055 312 21 21

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Joel Franken Adviseur Duurzame Energie

Joël Franken (26) is sinds 2018 werkzaam bij Wij Maken Energie. Hij volgde de studie Sustainable Energy Technologie aan de Universiteit Twente. Met technische en bedrijfseconomische kennis is hij in staat om tot verrassende oplossingen te komen.

‘Mijn missie is om op vernieuwende wijze een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst voor Nederland. Ik ben onderdeel van de innovatieve organisatie ‘Wij Maken Energie’ waar ik me dagelijks bezig houdt met de ontwikkeling van niet eerder vertoonde technieken om een gasloos Nederland te realiseren.

Ik ontwikkel, modelleer en patenteer innovaties binnen ons R&D team. Hierbij worden de grenzen van de techniek opgezocht en hier soms overheen gegaan. Dit loopt parallel aan mijn werkzaamheden om als ontwikkelaar aan concrete verduurzamingsopgaves van de bestaande bouw te werken. Denk hierbij aan het gasloos maken van flats, zorgcomplexen of complete wijken. Bij een goede businesscase en de juiste technische randvoorwaarden kan hetgeen ik ontwikkel direct in de praktijk toegepast worden. De kennis die ik hiermee heb opgedaan heb ik zelfs onlangs nog mogen delen op een congres als spreker namens Wij Maken Energie.

Ik hou van uitdaging en wil snel veel leren. Wij Maken Energie biedt mij deze mogelijkheden. Het is een zeer dynamische werkomgeving die nooit stilstaat.’’

MailMapsBelSluit