Menu
Zoeken

Smart Building Engineer

Hey,

Smart Building Engineer

Maatwerk is onze standaard!

Gebouwen moeten duurzamer worden en hun gebouwgebonden installaties steeds energiezuiniger en efficiënter. Daarvoor zorgt Linthorst Techniek, door zelf gebouwspecifieke intelligente softwareoplossingen en slimme applicaties te ontwikkelen. Bij ons kun je met jouw programmeertalent aan de slag om slimme gebouwen op een nog slimmere manier voor de toekomst klaar te maken.

Wij geven jouw creativiteit daarbij ruim baan! Geen bureaucratische structuren of strikte taakomschrijvingen meer. Binnen de gemoedelijke, open omgeving die ons LABS-team (Linthorst Automatische Beheerservice – onze slimme applicatie) je biedt, kom jij volledig tot je recht.

Jij wil:

  • actief kunnen bijdragen aan de energietransitie
  • je creativiteit de vrije loop laten gaan
  • volledig jezelf kunnen zijn
  • geen rugnummer, maar een gewaardeerd teamlid zijn

Jij bent:

  • smart: Je hebt HBO werk- en denkniveau en spreekt je (programmeer)talen zoals Python, C en eventueel Skyspark – én die van de installatietechniek!
  • sociaal sterk: Woorden schieten jou niet tekort binnen de samenwerking met het team
  • iemand die onder druk geweldig presteert

Jij krijgt:

Ons als werkgever! Daar ga je geen spijt van krijgen. Een hecht bedrijf met een no‑nonsensementaliteit, met een personeelsvereniging die door allerlei gezellige activiteiten zorgt dat we een hecht team blijven. Dat is uiteraard niet alles: je krijgt een winstuitkering, pensioenregeling en vakantie- en ATV‑dagen, en alle ruimte om je te ontwikkelen op je werk. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! We snappen dat je een drukke baan, en dus niet zomaar tijd hebt voor allerlei ingewikkelde sollicitatietoestanden. Hopelijk lukt een kop koffie doen je wel. Bel 055 312 21 21 voor een afspraak. Smaakt de koffie naar meer? Als je na je proeftijd bij ons blijft werken dan krijg je niet alleen een vast contract, je krijgt ook eenmalig een welkomstbonus van 50% van je bruto maandsalaris.*

*Deze bonus geldt alleen als je rechtstreeks met ons in contact gekomen bent, dus zonder tussenkomst van een externe partij.

Functieomschrijving

Als Smart Builder Engineer maak je slimme gebouwen op een nog slimmere manier klaar voor de toekomst.

Contact

Heb je vragen over de functie Technisch Beheerder Meet- & Regeltechniek? Aarzel niet, bel of mail:

Roy Houwen-Pateman
Recruiter
E r.houwen@linthorsttechniek.nl
T  055 312 21 21

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit