Menu
Zoeken

Traineeship

Hey

Young Professional,

Zin om bij alle afdelingen van een organisatie in de keuken te kijken, zodat je precies weet waar je passie ligt? Kom een traineeship volgen bij ‘Wij Maken Energie’ en zusterbedrijf Linthorst Techniek.

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom laten we jou starten in een uitdagende functie die aansluit bij je opleidingsniveau. Op basis van je ervaring, je kennis en kunde en kracht en ambities, ontwikkelen we samen een traineeship op maat. Dat is toch geweldig!

Jij wordt enthousiast van:

  • onderzoeken van de markt, want daar houdt ons team “Techniek van de Toekomst” zich mee bezig
  • het bedenken van nieuwe toepassingen in de energiemarkt, jij wilt vooroplopen
  • ontwikkelen van technieken en producten, want jij bent een creatieve meedenker

Je werkt samen met enthousiaste collega’s die even gemotiveerd zijn als jij, om jullie steentje bij te dragen aan onze productontwikkelingen. Het doel: panden zonder gas, volledig all-electric laten functioneren. Duurzame energie is een groeimarkt en in die groei nemen wij jou graag mee.

Sluiten de werkzaamheden niet helemaal aan bij jouw dromen? Geen probleem, we zoeken samen naar een andere plek binnen onze innovatieve organisatie. Jij krijgt bij ons namelijk de ruimte om al je ambities waar te maken: the sky is the limit.

Reageer snel voordat deze unieke kans aan je voorbijschiet. Over opleidingskosten hoef jij je geen zorgen te maken. Kom een kopje koffie drinken (Energy drink mag ook…)

Contact

Heb je vragen over de functie? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Afdeling Personeelszaken
T
 055 312 21 21
E personeel@wijmakenenergie.nl

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Arend-Jan Kamphuis Trainee duurzame collectieve woonvoorzieningen

Arend-Jan volgt bij Linthorst Techniek een management traineeship. Na zijn masteropleiding Sustainable Energy Technology (SET) aan de Universiteit van Twente wilde Arend-Jan zijn kennis van duurzame energietechnologie vergroten en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. “Kennis opdoen en samen vorm geven aan de energietransitie. Dat vind ik belangrijk en is voor mij de reden waarom ik voor Wij Maken Energie heb gekozen”, vertelt Arend-Jan. “Installatietechniek zit in elk gebouw, iedereen profiteert er van. Wat is er mooier dan deze dagelijkse leefomgeving te verduurzamen? Als installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Je kunt het hele proces met de klant doorlopen en anticiperen op vragen. Het is mooi om te zien wat de beweegredenen voor verduurzamen zijn en hoe klanten daar op reageren.”

In de praktijk
“Momenteel ontwikkel ik rekensoftware om op individueel niveau investeringsanalyses te maken voor woonvoorzieningen met meer dan 50 eenheden. Door data te combineren en te vergelijken met andere variabelen per pand en klant, maken we op basis van de input diverse scenario’s. Alles met een doel: het verduurzamen naar all electric zo toegankelijk mogelijk maken. Vanuit de klant denken en de mogelijkheden optimaal benutten met de techniek van Linthorst, daar krijg ik energie van.”

Traineeship bij Linthorst Techniek
Weten waar je het over hebt, daarvoor moet je onderaan beginnen. In een management trainee heb je verschillende rollen en zie je wat er binnen de organisatie beweegt. Installatietechniek was maar een klein onderdeel van mijn studie. Hier krijg ik de kans om via een management trainee te ondervinden wat er te grondslag ligt aan verduurzaming, het vak te leren kennen en techniek op allerlei vlakken eigen te maken, aldus Arend-Jan.” 

MailMapsBelSluit